Walentynki

Menu walentynkowe

 

Menu I

Drink powitalny

Łosoś gravlax z ricottą w blanszowanym zielonym ogórku z sosem ziołowym

Krem dyniowy z chilli, amaretto i pomarańczą

Mieszane polne sałaty z lokalnym kozim serem, orzechami, gruszką, winogronami i sosem miodowym

Carpaccio z ananasa z popcornem z komosy ryżowej, pistacjami i kokosowym dressingiem

 

Menu II

Drink powitalny

Patée z gęsiej wątróbki z karmelizowanymi owocami, grzanką i konfiturą
z czerwonej cebuli

Borowiki z patelni na plackach ziemniaczanych

Perliczka nadziewana farszem z dziczyzny z truflami, podana z kluskami, a do tego gruszka marynowana w occie i karmelizowana czerwona kapusta

Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi i musem truskawkowym

 

Cena: 115 zł / osobę

 

Prosimy o rezerwacje

58-341-67-85

info@villaeva.pl